CodeFashion Awards 2019

Code Fashion Awards обявиха номинациите си за 2019-та

Наградите на Code Fashion TV за втора година ще отличат най-добрите в модния бизнес

След бляскавата първа церемония през 2018-та Code Fashion Awards се завръщат с второ издание на 28 ноември 2019, в зала Sofia Grand на хотел Маринела. ВИП гости, бизнес и моден елит, дизайнери, модели, инфлуенсъри и блогъри се събират с дрескод Black&Diamonds, за да разберат кой ще си тръгне с бляскавата статуетка на Code Fashion Awards.

Номинациите в над 20 категории са селектирани от редакторския екип на българската модна телевизия Code Fashion TV на база проучване на модните събития, активностите в социалните медии, участията в модни форуми , рекламни и социални кампании и успехите и постиженията на номинираните през 2019-та.

Ето и кои са те :Виж тук

Гласуването стартира на: 1.11.2019 г в и ще приключи на 25.11.2019 г.

В Категория ГЛАСУВАНЕ в официалния сайт на събитието www.codefashionawards.bg са публикувани в топ 5 онлайн формата за гласуване. Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване от динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.

Лайфстайл и модни медии в страната, редица звездни гости, мода, музика и атрактивно шоу очакват гостите и победителите във второто издание на Code Fashion Awards.

Следете всичко на: Instagram и Facebook

Събитието е само с покани. Цялата церемония зрителите могат да гледат само в ефира на Code Fashion TV на 1.12.2019 г. от 20.00 часа.

Единствената модна и лайфстайл телевизия на България има национално покритие и може да гледате в мрежата на: Vivacom SAT, A1, NET 1, Bulsatcom Fusion, Neterra TV и още над 60 кабелни оператора в мрежата на Виора Интерактив и Вържин груп др. Каналът може да следите и 24/7 в сайтът на медията: tv.codefashion.bg

Code Fashion Awards 2019 с второ бляскаво издание

На 28 ноември София се потапя в бляскавия свят на модата с вторите Code Fashion Awards

Зала Sofia Grand на хотел Маринела ще събере за втора поредна година модния и бизнес елит на България за най-бляскавата вечер в годината. Номинации в над 20 категории ще отличат победителите в сферата на модния бранш, дизйанери, коафьори, стилисти, гримьори, фотографи, най-добрите блогъри и влогъри, trendsetter-и и инфлуенсъри за 2019-та година.

През изминалите месеци редакторският екип на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV подготви своите номинации. Авторската статуетка на Code Fashion Awards ще намери своите нови притежатели по време на бляскавата церемония, а вотът е в ръцете на Вас – нашите зрители. Съвсем скоро ще бъде активно гласуването в сайта ни, а дотогава можете да си припомните какво се случи на първата церемония на Code Fashion Awards:

Модни ревюта, музика, елегантна атмосфера и класни напитки очакват подбраната публика, защото входът е само с покани. А дрес кодът е запазената ни марка – Черно и Диаманти, защото класата е вечна!

Елица Стойчева и Златина Иванова отново ще са в ролята на водещи на Code Fashion Awards. Лицата на българската модна телевизия Code Fashion TV ще се качат на сцената на бляскавите модни награди, след като през изминалата година покориха публиката от сцената на Sofia Fashion Week и Summer Fashion Weekend. Двете атрактивни дами ще потопят гостите в света на модата и блясъка на 28 ноември, когато ще разберем кои са новите притежатели на модната статуетка на Code Fashion Awards.

Посетете галерията ни, за да се насладите на блясъка от Code Fashion Awards 2018.

Следете всичко за събитието в: 

FACEBOOK

INSTAGRAM

Както и на официалния сайт на събитието.