На 28 ноември София се потапя в бляскавия свят на модата с вторите Code Fashion Awards

Зала Sofia Grand на хотел Маринела ще събере за втора поредна година модния и бизнес елит на България за най-бляскавата вечер в годината. Номинации в над 20 категории ще отличат победителите в сферата на модния бранш, дизйанери, коафьори, стилисти, гримьори, фотографи, най-добрите блогъри и влогъри, trendsetter-и и инфлуенсъри за 2019-та година.

През изминалите месеци редакторският екип на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV подготви своите номинации. Авторската статуетка на Code Fashion Awards ще намери своите нови притежатели по време на бляскавата церемония, а вотът е в ръцете на Вас – нашите зрители. Съвсем скоро ще бъде активно гласуването в сайта ни, а дотогава можете да си припомните какво се случи на първата церемония на Code Fashion Awards:

Модни ревюта, музика, елегантна атмосфера и класни напитки очакват подбраната публика, защото входът е само с покани. А дрес кодът е запазената ни марка – Черно и Диаманти, защото класата е вечна!

Елица Стойчева и Златина Иванова отново ще са в ролята на водещи на Code Fashion Awards. Лицата на българската модна телевизия Code Fashion TV ще се качат на сцената на бляскавите модни награди, след като през изминалата година покориха публиката от сцената на Sofia Fashion Week и Summer Fashion Weekend. Двете атрактивни дами ще потопят гостите в света на модата и блясъка на 28 ноември, когато ще разберем кои са новите притежатели на модната статуетка на Code Fashion Awards.

Посетете галерията ни, за да се насладите на блясъка от Code Fashion Awards 2018.

Следете всичко за събитието в: 

FACEBOOK

INSTAGRAM

Както и на официалния сайт на събитието.